..Anda kini berada di tempat jajahan milik Sarah Julia.. Semua yang ternyata di dalam blog ini adalah Hak Milik Sarah Julia..
JUe (◕‿◕✿): KPOP.. kenapa perlu hina??

Thursday, June 30, 2011

KPOP.. kenapa perlu hina??

Assalamualaikum.. aku pelik dengan orang yang ANTI-KPOP.. kenapa perlu menghina kpop?? sedangkan muzik itu universal.. semua orang ada citarasa sendiri.. kalau kau minat sangat lagu Justin Bieber, takkan la kpop lover tak boleh minat artis korea?? kalau macamtu hapuskan je lah semua artis, tinggal lagu Twinkle Twinkle Little Star je.. semua orang suka kan?? (haha.. merepek)

Aku pun tak suka sangat Justin Bieber tu.. tapi aku tak hina dia.. dia pun manusia gak.. buat apa nak menghina hina?? tambah dosa je.. :P

PENGAJARAN: Janganlah kamu menghina orang. Jadilah diri sendiri. Jangan nak harap orang suka apa yang kamu suka.. ok??

MUSIC IS UNIVERSAL..

salam..

2 comments:

  1. Hey nice post^^. Feel free to learn Korean at our blog. Check out our latest post : Questions Structure

    ReplyDelete
  2. thx..^^
    i already view ur blog..
    it's really great..
    now i have a place to learn korean..
    thx..

    ReplyDelete